Геоимот, политика за конфидициалност

Фирма "Геоимот" ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни според Закона за защита на личните данни (удостоверение №53954).

Настоящата политика на поверителност описва мерките за сигурност, които ние "Геоимот" ЕООД използваме във връзка с информацията предоставена от Вас, когато използвате уебсайта www.geoimot.com или по друг начин комуникирате с нас относно нашите услуги. Чрез ползването на уебсайта и/или като се свързвате с нас относно нашите услуги, Вие приемате и се съгласявате с мерките, описани в настоящата Политика за конфеденциалност.

0. Уебсайтът използва "бисквитки" за:

  • съхраняване на предпочитанията на посетителите;
  • осигуряване на функционирането на нашия уебсайт;
  • събиране на аналитични данни относно търсенията на потребителите.

1. Информацията, която събираме.

Ние събираме информация за самоличността Ви (включваща име, адрес, телефонен номер електронен адрес, ЕГН, номер на лична карта), наричана по-долу „лична информация” в следните случаи:

1.1. Информация, която Вие предоставяте:

Когато сключвате договори с нас или правите запитвания относно услугите, които ние предлагаме, или по друг начин се свържете с нас, за да получите информация, свързана с нас или нашите услуги.

1.2. Информация от други източници:

Понякога ние получаваме информация от трети страни в процеса на предоставяне на услугите си на Вас (включително при обработавнето на плащанията.)

1.3. Информация, събирана автоматично:

Всеки път, когато Вие влезете в Уебсайта, ние получаваме и складираме определен тип информация която използваме. Тази информация се използва за броячи на посещения, статистики, запазванe на езикови настройки.

2. Използване на информацията, свързана с Вас

Ние ще използваме Вашата Лична информация единствено за целта (целите), за която Вие ни я предоставяте:

2.1. Да отговорим на Вашите запитвания и да Ви предоставим информация за нашите услуги;

2.2. Да обработим исканията за услуги и да Ви предоставим тези услуги;

2.4. Подобряване на нашите услуги;

2.3. Да обработим плащания;

2.4. Да се свържем с Вас относно нашите услуги (включително) промоционални оферти;

2.5. Да актуализираме архива си и поддържаме всякаква клиентска информация, която Вие може да имате при нас;

2.6. Да дадем възможност на трети страни да извършат технически и логистични услуги от наше име;

2.7. Да предотвратим или разкрием измама или злоупотреби с нашия уебсайт;

3.Предоставяне на лична информацията, свързана с Вас на трети страни.

Ние НЕ споделяме Вашата лична информация с трети страни с изключение на случаите, когато такава информация се налага по т.2.6 и т.2.7. или във връзка с т.5.

4.Съхранение на личните данни и сигурност

Вашите лични данни се съхраняват според исискванията на Закона за защита на личните данни. Предоставената от Вас лична информация се съхранява в архива на „Геоимот” ЕООД за срок от 5 години.
Ние използваме мерки за сигурност, за да предотвратим неупълномощен достъп до информацията, която събираме от Вас.
Моля отбележете, че електронната кореспонденция с нас най-често е некриптирана. Съответно, моля не ни изпращайте по имейл никаква поверителна информация като например информация.

5. Предоставяне на информация с Ваше съгласие

В случаи, различни от изложеното по-горе, Вие ще бъдете уведомени, когато информация за Вас може да отиде в трети страни и ще имате възможност за избор дали да споделим тази информация.

6.Актуализиране на информацията и Промоционални оферти.

Ние Ви изпращаме актуализирани данни и информация за нашите промоционални оферти. Ако Вие вече не желаете да получавате такива оферти, моля уведомете ни на info-at-geoimot.com.

7.Събиране на информация от сайтове на трети страни

Нашият Уебсайт може да съдържа линкове към други уебсайтове, чийто мерки за защита на информацията да се различават от нашите. Вие трябва да направите справка с условията за поверителност на тези сайтове на трети страни, тъй като ние нямаме контрол на информацията, която се подава до или събира от тях.

8.Промени в Политиката за конфеденциалност

Ние си запазваме правото да променяме цялата или част от настоящата Политика за конфеденциалност по всяко време. Моля преглеждайте я периодично за промени. Освен ако не е упоменато друго, нашата текуща Политика за конфеденциалност важи за цялата информация, която имаме за Вас.

Как да се свържете с нас

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно настоящата Политика на поверителност или как ние използваме Вашата лична информация, или ако в някой момент решите, че повече не желаете ние да притежаваме или използваме Вашата лична информация, или желаете да промените целите, за които Вашата лична информация може да бъде използвана, моля уведомете ни като ни изпратите имейл на info-at-geoimot.com

    	    	
 
© ГеоИмот ЕООД www.geoimot.com by ilianko Политика за конфиденциалност  
.